Τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους και να προσθέσουν στον εξοπλισμό μία σειρά ξεχωριστών αξεσουάρ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχουν οι κάτοχοι των μοντέλων MINI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές του 2018, η βρετανική φίρμα προσφέρει διαδικτυακά τη νέα υπηρεσία «MINI Yours Customised». Απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες ανεξάρτητα από τη χρονολογία του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει ειδικά εξατομικευμένα στοιχεία τόσο για το εξωτερικό αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό.

Σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα αφορά σε πέντε αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα τις διακοσμήσεις στα μαρσπιέ, τα φώτα LED στις χειρολαβές των θυρών, τα εξωτερικά διακοσμητικά στο πλάι του οχήματος, την επένδυση στο ταμπλό και τα φωτεινά σήματα όταν ανοίγει η πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ πέντε ενθέσεων στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό, που απεικονίζουν εικόνες ή κείμενα. Επίσης, μπορεί να διαλέξει τον γραφικό χαρακτήρα και τους σχηματισμούς για την προβολή των φωτεινών σημάτων στο έδαφος ή να προσθέσει το όνομά του στα μαρσπιέ. 

Όλα τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Hewlett Packard και η παράδοση μετά την παραγγελία φθάνει τις 30 μέρες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα αποστέλλονται στον πελάτη και αυτός θα τα βάζει μόνος του. Φυσικά, όποιος επιθυμεί μπορεί να μεταβεί και σε επίσημο αντιπρόσωπο για την τοποθέτηση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης