Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, η Mercedes αμέσως μετά την πρεμιέρα των απλών εκδόσεων C63 Coupe και C63 S Coupe, παρουσίασε την ειδική έκδοση Edition 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η C63 Coupe Edition 1 είναι βαμμένη σε γκρι ματ χρώμα με ρίγες και προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με κεραμικά φρένα. Από την άλλη, η C63 S Coupe Edition 1 είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε Magno Selenite Grey ματ χρώμα με κίτρινες ρίγες, φέρει ζάντες ελαφρού κράματος και carbon φρένα στο βασικό εξοπλισμό.

Όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το αεροδυναμικό πακέτο AMG Aerodynamics Package, το οποίο περιλαμβάνει μεγαλύτερο εμπρός σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και επιπλέον αεραγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα AMG Performance με δέρμα Nappa, το flat-bottom τιμόνι και τα carbon διακοσμητικά. Από τον εξοπλισμό δεν λείπουν τα συστήματα AMG Ride Control και AMG Dynamic Select, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 4.0 biturbo κινητήρας, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε δύο εκδοχές, με 476 και 510 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης