Αυτός ο τύπος έχει το καλύτερο Audi RS6

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Απριλίου 2015, 15:11
Αυτός ο τύπος έχει το καλύτερο Audi RS6

Ονομάζεται Jon Olsson, είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές του αλπικού σκι και λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων. Το τελευταίο του απόκτημα, είναι ένα RS6, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τον Σουηδό σκιέρ, είναι βαμμένο σε τρία χρώματα, φέρει τεράστιο πίσω διαχύτη και πτέρυγα από carbon, με τον προφυλακτήρα και την μπαγκαζιέρα να είναι κατασκευασμένα από το ίδιο πανάκριβο συνθετικό υλικό.

Ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και φρένα είναι καινούργια, ενώ υπάρχουν επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα. Το RS6 DTM του Jon Olsson, τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 4.0 twin turbo κινητήρα, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει μεταξύ 950 και 1.000 ίππων!!

Το σύστημα της εξάτμισης προέρχεται από την Milltek Sport, ενώ τα δύο custom turbo είναι της The turbo engineers και περιέχουν ανοδιωμένο χρυσάφι! Φυσικά το σύστημα τετρακίνησης quattro έχει δεχθεί και αυτό κάποιες αναβαθμίσεις.

Ο 33χρονος Σουηδός, θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το απίστευτο αυτοκίνητο στο Gumball 3000 Rally, αλλά υποσχέθηκε πως λίγο νωρίτερα θα δώσει στη δημοσιότητα ορισμένα εκπληκτικά video από τις χιονισμένες πλαγιές.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Απριλίου 2015, 15:11