Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πρόσφατα συμπλήρωσε το ογδοηκοστό (80ό) έτος της ζωής του. Για να το γιορτάσει απέκτησε μια Porsche Boxter Spyder σε γαλάζια απόχρωση (Miami Blue). Αυτό ήταν το 80ό αυτοκίνητο με το σήμα της γερμανικής φίρμας που πέρασε την πόρτα του γκαράζ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ottocar J. από τη Βιέννη είναι ένας από τους πιο πιστούς φίλους της Porsche στον κόσμο. Λατρεύει τα sportcars της μάρκας από τη Στουτγάρδη και προφανώς έχει τα χρήματα για να αποκτήσει όποιο επιθυμεί.

Επισκέπτεται ο ίδιος το εργοστάσιο στο Zuffenhausen για να παραλάβει το αυτοκίνητο και δεν περιμένει να μεταφερθεί στην αντιπροσωπεία. Αυτό το κάνει από το 1977 και την 911 Carrera 3.0 έως την Boxter Spyder πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εταιρεία, φυσικά, τον γνωρίζουν όλοι. Είναι τόσο καλός πελάτης που έλαβε προσωπική επιστολή από τον πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου, Dr. Wolfgang Porsche, και του επιτράπηκε να τοποθετήσει ο ίδιος το σήμα της μάρκας στο καπό του τελευταίου αποκτήματός του.

Όπως δήλωσε, έχει πάθος με τις Porsche. Διαθέτει από αυτοκίνητα παραγωγής έως θρυλικά αγωνιστικά. Τα οδηγεί όλα και συμμετέχει τακτικά σε εκδηλώσεις κλασικών οχημάτων ή αγώνες με συλλεκτικά οχήματα.

Από τα χέρια του έχουν περάσει 80 Porsche. Αυτή τη στιγμή έχει στο υπέροχο γκαράζ του 38 μοντέλα. Όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τον χώρο όπου φιλοξενεί τα οχήματα τον αποκαλεί «το σαλόνι του». Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κτήριο, που βρίσκεται δίπλα από την οικία του στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Μάλιστα επιτρέπει σε θαυμαστές να μπουν και απολαύσουν τη συλλογή του. Όποιος εισέρχεται έχει την αίσθηση πως πρόκειται για κάποιο από τα κέντρα της Porsche. Είναι, όμως, απλώς το «σαλόνι» του κυρίου Ottocar J.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης