Το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της Citroen με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα απέκτησε νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, νέους χρωματικούς συνδυασμούς και αποκλειστικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίζοντας ακόμα περισσότερο την ξεχωριστή αισθητική του, η γαλλική φίρμα εμπλούτισε την γκάμα του C4 Cactus με τρεις χρωματικούς συνδυασμούς. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την απόχρωση Pearlescent Perle White με Dune Airbump και λευκούς τροχούς σε δύο τόνους, την Metallic Obsidien Black με Black Airbump και μαύρους τροχούς ή την Pearlescent Shark Grey με Grey Airbump και δίχρωμους τροχούς.

Η νέα έκδοση ονομάζεται OneTone, κοστίζει στη Γαλλία 22.100 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον στον εξοπλισμό, τροχούς Cross με ζάντες 17 ιντσών, άσπρες ράγες οροφής και αντίστοιχης απόχρωσης καπάκια καθρεπτών, κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, επενδύσεις από δέρμα και ύφασμα και προστατευτικά πατάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αυτόματο κιβώτιο EAT6, συνδυάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα PureTech 110 S&S. Είναι πιο γρήγορο και ομαλό στις αλλαγές των σχέσεων, διαθέτει δύο λειτουργίες (Sport και Snow) και προσφέρεται στις εκδόσεις Feel, Shine, Rip Curl, OneTone και Feel Business, με τις τιμές στη Γαλλία να ξεκινούν από τα 20.400 ευρώ. Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του C4 Cactus

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης