Την πιο σκληροτράχηλη έκδοση του δημοφιλούς pick-up, ένα τετρακίνητο όχημα που μπορεί να κινηθεί στα πιο δύσβατα εδάφη και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο, παρουσίασε η Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Navara OFF-ROADER AT32 αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Arctic Trucks, μια ισλανδική εταιρεία  που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Το όχημα διαθέτει πλήρη θωράκιση στο κάτω μέρος του αμαξώματος από αναβαθμισμένα υλικά αλουμινίου, για την καλύτερη προστασία του κινητήρα, του συστήματος  μετάδοσης, καθώς και της δεξαμενής του καυσίμου.  

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέα ελαστικά 31,6 ιντσών, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, αλλά και την κύλιση στον δρόμο, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητά του στα δύσβατα εδάφη. Οι ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σατέν χρώμα διαθέτουν διπλές βαλβίδες για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα ειδικά τροποποιημένα «φτερά» στους θόλους των τροχών δεν προστατεύουν μόνο το αμάξωμα σε ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, αλλά και την ανάρτηση της Bilstein.

Η εισαγωγή αέρα με snorkel που αυξάνει τη δυνατότητα βύθισης του Navara στα 800 χλστ. προσφέρεται προαιρετικά, όπως και το ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού. Αντίθετα, τα συστήματα Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor, περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης