Για ορισμένους ανθρώπους το αυτοκίνητο είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς. Για άλλους αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης του τρόπου ζωής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύση, είναι το σπίτι του. Είναι αυτό που τον συντροφεύει στα ταξίδια του.

Αυτή η 24χρονη ιστορία «συμβίωσης» του Richard με το Nissan Navara μετρά ήδη 520.000 χιλιόμετρα. Είναι μια ιστορία αγάπης και φροντίδας σε ένα αυτοκίνητο, που απεικονίζει την πλούσια παράδοση της Nissan στην παραγωγή αξιόπιστων οχημάτων που αντέχουν στον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο Navara είχε «γράψει» 54.000 χιλιόμετρα στον δρόμο όταν το αγόρασε το 1996 ως μεταχειρισμένο. «Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ευπροσάρμοστο και δεν θα με προδώσει  στη μέση του πουθενά», δήλωσε ο Richard.

Πριν το αγοράσει, του έριξε μια γρήγορη ματιά κάτω από το καπό και έκάνε μια μικρή δοκιμή. Από τότε, ταξίδεψαν σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για το αγαπημένο του Nissan Navara, ο Richard αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί μου λέει, γεια σου, ξεκινάμε!».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης