Αυτό το Jimny είναι πραγματικό «θηρίο»!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 15:45
Αυτό το Jimny είναι πραγματικό «θηρίο»!

Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στις αρχές του έτους, η Wald International ανέλαβε να τροποποιήσει τη νέα γενιά του δημοφιλούς τετρακίνητου μοντέλου, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές κάτι ξεχωριστό.

Τώρα, στο πλαίσιο της έκθεσης βελτιωτών στην Οσάκα της Ιαπωνίας, ο βελτιωτικός οίκος έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του οχήματος και τις προδιαγραφές. Η πρόταση της Wald ονομάζεται «Black Bison» και διακρίνεται για τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά και τις εντυπωσιακές αισθητικές επεμβάσεις.

Το συγκεκριμένο Jimny έχει μετατραπεί σε ένα «άγριο» 4Χ4, ένα όχημα που μπορεί να πάει παντού και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Φέρει ειδικό bodykit, τεράστιους τροχούς, off-road ελαστικά, νέα ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή, καινούργιο καπό με διπλές εισαγωγές αέρα, ανασχεδιασμένη οροφή με προβολείς LED και πίσω πτέρυγα.

Η απόσταση του αμαξώματος έχει αυξηθεί σημαντικά, τα φτερά είναι μεγαλύτερα, περιμετρικά του αμαξώματος και στο δάπεδο υπάρχουν ειδικά προστατευτικά, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης είναι πλέον τοποθετημένες στο πλάι.

Κάτω από το καπό παραμένει ο βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρου, με το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Pro AWD με τις λειτουργίες 2H (2WD-high gear), 4H (4WD-high gear) και 4L (4WD-low gear) να έχει βελτιωθεί.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 15:45