Η μόδα που κυριαρχεί στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια είναι τα… supercars. Οι γόνοι πλούσιων οικογενειών που κατοικούν στη βρετανική πόλη ή σπουδάζουν, αγοράζουν μετά μανίας πανάκριβα μοντέλα των Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και λοιπών εταιρειών, προκειμένου να επιδείξουν τα πλούτη τους.

Οι νεαροί, θέλοντας να κάνουν επίδειξη των αυτοκινήτων και των οδηγικών ικανοτήτων τους, δεν διστάζουν να «κοντραριστούν» μεταξύ τους, ακόμα και μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους. Το θέαμα, μπορεί για κάποιους να είναι εντυπωσιακό, οι περισσότεροι Λονδρέζοι όμως, θεωρούν ότι το «κακό» έχει παραγίνει και φωνάζουν διαρκώς προκειμένου να ληφθούν μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρανό παράδειγμα, το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή. Ο νεαρός οδηγός μιας μαύρης ματ Lamborghini Aventador, έκανε κόντρες με έναν άλλο, κάτοχο μιας Maserati GranTurismo Sport, στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου. Λόγω της ταχύτητας, ο πρώτος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτοντας πάνω σε τρία αυτοκίνητα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, εκτός από την «τσέπη» και το «εγώ» του νεαρού.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης