Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο πλαίσιο του «Stellantis EV Day 2021», η αμερικανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της εξηλεκτρισμένης έκδοσης του πολυβραβευμένου SUV της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εμβληματικό Grand Cherokee, με τις περισσότερες από 7 εκατομμύρια πωλήσεις στα 30 χρόνια πορείας του στην παγκόσμια αγορά, αναβαθμίστηκε ριζικά, έγινε ακόμα πιο πολυτελές και αποδοτικό. Η νέα γενιά του Στην πρίζα το μεγάλο τετρακίνητο SUV της Jeep!μοντέλου θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του καλοκαιριού, κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης.

Εκτός από τις απλές εκδόσεις, θα δούμε και την plug-in hybrid, με την Jeep να μας δίνει μια γεύση από το ολοκαίνουριο Grand Cherokee 4xe, με τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τη δυνατότητα κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 50 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν επιβεβαιώνεται, λογικά φέρει το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο του Wrangler 4xe, συνδυάζοντας τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αποδίδοντας συνδυαστικά 380 ίππους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεπουλάει το Jeep Gladiator στην Ελλάδα

Νέα έκδοση και εκπτώσεις για το plug-in υβριδικό Jeep Renegade

Ατρόμητο στα δύσκολα το νέο Jeep Wrangler 4xe ακόμη και με την ηλεκτροκίνηση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης