Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από την ανακοίνωση της αντικατάστασης του ονόματος Auris με το Corolla, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Corolla Touring Sports ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων wagon και διαθέτει ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Οι σχεδιαστές στο ευρωπαϊκό κέντρο της εταιρείας στο Zaventem του Βελγίου εστίασαν την προσοχή τους στην αισθητική του αυτοκινήτου, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει απόλυτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Toyota, το όχημα προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο στην κατηγορία του όσον αφορά στους πίσω επιβάτες, χάρη στο μεταξόνιο των 2,7 μέτρων. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ ξεκινά από τα 597 λίτρα, καλύπτοντας πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας μεγάλη οθόνη αφής, head-up display, ηχοσύστημα της JBL και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Οι παραγγελίες για το Corolla Touring Sports θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο, με τις παραδόσεις να προγραμματίζονται για τις αρχές του 2019. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο υβριδικών συνόλων και του κλασικού 1.200άρη βενζινοκινητήρα των 116 ίππων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης