Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα πιο ακριβά premium αυτοκίνητα στον κόσμο. Διακρίνεται για τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και εξατομίκευσης, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2005 και μέχρι στιγμής έχουμε δει τρεις γενιές. Μάλιστα, η τελευταία γενιά της Flying Spur χαρακτηρίστηκε ως το κορυφαίο τετράτροχο στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η Bentley έσπασε το φράγμα των 40.000 μονάδων, με τη βρετανική τετράθυρη λιμουζίνα να γίνεται το απόλυτο best seller στα υπερπολυτελή sedan. Σχεδόν τα μισά αυτοκίνητα έχουν διατεθεί σε Κίνα και ΗΠΑ, το 40% μοιράζεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία-Ειρηνικό, ενώ το υπόλοιπο 10% απολαμβάνουν πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Flying Spur ικανοποιεί απόλυτα τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες με τρόπο που κανένα άλλο αυτοκίνητο μπορεί. Συνδυάζει στον υπερθετικό βαθμό τη βρετανική δεξιοτεχνία με την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Όλες οι γενιές του μοντέλου έχουν σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί στην έδρα της Bentley στο Crewe.

Κάθε ένα από τα 40.000 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί έχει περάσει περισσότερες από 100 ώρες σε μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής, όπου μια ομάδα 250 ατόμων ολοκληρώνει σχολαστικά κάθε Flying Spur στο χέρι.

Μόλις τελειώσει και υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ποιότητας, το όχημα αποστέλλεται στον ιδιοκτήτη του, σε μία από τις 68 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως που έχει παρουσία η Bentley.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης