Στροφή 180 μοιρών κάνει η Jeep με τη νέα γενιά του Cherokee, το οποίο αναμένεται στις αγορές τον επόμενο χρόνο. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που έδωσε τελικά στη δημοσιότητα η αμερικάνικη φίρμα, η νέα γενιά δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Και αυτό διότι φαίνεται ξεκάθαρα η επιρροή του Fiat Group στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Jeep, που γίνεται πλέον πιο… ευρωπαϊκή. 

Με εντελώς διαφοροποιημένη εικόνα, η μάρκα θα στοχεύσει πάρα πολύ ψηλά και αυτό ενδέχεται να το πετύχει και με τους κινητήρες που φημολογείται ότι θα φορά το νέο Cherokee και θα ξεκινούν από τα 1.4 λίτρα! Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως η μάρκα εξαπλώνεται και σε άλλες κατηγορίες, «χτυπώντας» τους πάντες… Οι φήμες θέλουν επίσης την προσθήκη και του κινητήρα των 1.750 κ.εκ. turbo με τους 200 ίππους, που σίγουρα θα ταιριάζει ιδανικά στο νέο, υπερσύγχρονο και προχωρημένο σχεδιαστικά, Cherokee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, το πασίγνωστο 4Χ4 θα συνοδεύεται και από καινούργιο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η κατανάλωση δεν θα έχει καμία σχέση με την… τωρινή. Αυτό που περιμένουμε είναι η παρουσία της μάρκας στην έκθεση της Γενεύης αλλά και τις λεπτομέρειες που θα δοθούν σχετικά με τη νέα γενιά Cherokee.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι ένα άλλο Cherokee!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχεδίαση της νέας γενιάς του Cherokee δεν θα θυμίζει σε τίποτα κάποια προηγούμενη

Το Jeep Cherokee δεν θα ξεχνά τον… φυσικό του χαρακτήρα
 

Νέα σχεδίαση φωτιστικών σωμάτων, LED και μεγάλοι προβολείς ομίχλης

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης