Σκηνή στην οροφή, ελαστικά εκτός δρόμου, surfboards, paddleboards, καλάμια ψαρέματος, σύστημα για ντους με ζεστό νερό, ψυγείο, υλικά κατασκήνωσης και αποθηκευτικοί χώροι για αξεσουάρ και εργαλεία. Το TITAN Surfcamp είναι το απόλυτο καλοκαιρινό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό αυτό όχημα κατασκευάστηκε από τη Nissan North America και θα παρουσιαστεί στο «Supergirl Surf Pro| της Καλιφόρνια, στις 27-29 Ιουλίου. Βασίζεται στο πλαίσιο του TITAN XD Diesel Midnight Edition Crew Cab και τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο V8 5.0 turbo diesel κινητήρα Cummins.

Φέρει κιτ της ICON, το οποίο περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, ζάντες Alpha, ελαστικά Nitto Ridge Grappler και ειδική θωράκιση. Στην οροφή έχει τοποθετηθεί μία μπαγκαζιέρα της Leitner Design και σκηνή της Rhino-Rack. Οι μηχανικοί δημιούργησαν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για τα αλιευτικά εργαλεία, τα αξεσουάρ κι άλλα συναφή είδη, σε συνδυασμό και με το σύστημα συρταριών Decked bed.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καλάμια του ψαρέματος αποθηκεύονται σε ράφι κατά μήκος της οροφής, ενώ υπάρχουν και υποδοχές στον εμπρός προφυλακτήρα για ψάρεμα. Φυσικά, δεν λείπουν οι βάσεις για τη σανίδα του surf και του paddleboards.

Για ένα απολαυστικό ντους μετά το μπάνιο στη θάλασσα, υπάρχει σύστημα με ζεστό νερό, όπως και ένα δάπεδο από ξύλο τικ για την άνεση του λουόμενου. Η τέντα Rhino-Rack Batwing παρέχει την απαραίτητη δροσιά, όπως και το ψυγείο Yeti.  Όσο για την ανάπαυση, η αυτόματη σκηνή οροφής της Freespirit προσφέρει το ιδανικό σημείο για χαλάρωση.

Αντίστοιχα προετοιμασμένο για την παραλία είναι και το εσωτερικό του TITAN Surfcamp, με ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα που είναι εμπνευσμένες από μαγιό, καθώς και τα υψηλής αντοχής ελαστικά ταπέτα για το πάτωμα της καμπίνας. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης