Σε εκδήλωση στο Νέο Δελχί έκανε πρεμιέρα το καινούργιο μικρό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των compact crossover πόλης και βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-A των Nissan-Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ονομάζεται redi-Go και απευθύνεται σε νέους οδηγούς των ασιατικών χωρών που θέλουν ένα φθηνό και στιλάτο όχημα για τις καθημερινές μετακινήσεις. Διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό του εμπρός τμήματος, την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος (185 χλστ.), τις συμπαγείς διαστάσεις και την ευρυχωρία του εσωτερικού.

Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα και το design δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν δάφνες ποιότητας, αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσιτή πρόταση. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 800 κ.εκ. που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, το Datsun redi-Go θα πωλείται στην αγορά της Ινδίας, με τις παραγγελίες να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι τιμές θα κυμαίνονται από 3.300 έως 4.600 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης