Παρότι η ιταλική φίρμα κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το πολυαναμενόμενο SUV, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως παρατηρούμε, η Urus φέρει ένα virtual cockpit 10,1 ιντσών μπροστά από το τιμόνι και μία οθόνη αφής 8,6΄΄ στην κεντρική κονσόλα. Διακρίνεται επίσης, ο κόκκινος διακόπτης εκκίνησης του κινητήρα, τα paddles αλλαγής των σχέσεων και τα κουμπιά του συστήματος κλιματισμού.

Ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό υπάρχει ένα μεγάλο υποβραχιόνιο, με τις όλες τις επιφάνειες του σαλονιού να καλύπτονται από δέρμα. Εντυπωσιακή η κονσόλα στη μέση με τα αλουμινένια διακοσμητικά και τον μοχλό των προγραμμάτων λειτουργίας ((Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra και Neve).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, η Urus είναι το πρώτο Super Sport SUV της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου, στην Sant’Agata της Μπολόνια και χαρακτηρίζεται από τη Lamborghini ως ένα εκπληκτικό τετράτροχο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

Τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο V8 4.0 twin turbo κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 650 ίππους. Μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως σε αμμόλοφους ή παγωμένες επιφάνειες, επιδεικνύοντας απόλυτο έλεγχο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης