Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στις αρχές του μήνα, είχαν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες από το εξωτερικό αμάξωμα της νέας γενιάς του δημοφιλούς μικρομεσαίου SUV της κορεατικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Sorento ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του μεγαλύτερου Telluride, προβάλλοντας έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Το αυτοκίνητο βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα και θα προσφέρεται με διάφορους τύπους κινητήρα, όπως βενζίνης, diesel, plug-in hybrid, καθώς και μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή.

Η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης. Λίγο πριν το ντεμπούτο, η KIA έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε, το νέο Sorento φέρει πλήρως ανασχεδιασμένη κονσόλα, που φιλοξενεί  μία μεγάλη οθόνη και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι οθόνες ενώνονται μεταξύ τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Mercedes, δημιουργώντας ένα high tech αποτέλεσμα.

Επίσης οι αεραγωγοί είναι χαμηλότερα τοποθετημένοι και συγκεκριμένα αριστερά και δεξιά του συστήματος κλιματισμού.

Στην κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα απεικονίζονται δύο περιστροφικοί επιλογείς. Ο μεγαλύτερος αναλαμβάνει τον ρόλο της λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου και ο μικρότερος κάποιες ρυθμίσεις οδήγησης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης