Του Λουκά Παπαλάμπρου

Πλήρως ανασχεδιασμένο, αναβαθμισμένο ποιοτικά, με ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και κορυφαίους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την καμπίνα του νέου Clio και πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε και το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη γαλλική φίρμα, το δημοφιλές supermini θέτει νέα δεδομένα όσον αφορά στη σχεδίαση του αμαξώματος, εκφράζοντας το σπορτίφ και το νεανικό με εντυπωσιακό τρόπο. Το σαλόνι έχει σχεδιαστεί από την αρχή, στις επιφάνειες έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά ανώτερης ποιότητας και το φινίρισμα είναι άψογο. Ξεχωρίζει το «Smart Cockpit» με την οθόνη αφής 9,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων ο οποίος προσφέρεται σε δύο μεγέθη (με 7 και 10 ίντσες), οι δύο θύρες USB και τα περιστροφικά χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού.

Το ταμπλό είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα, καλύπτεται από αφρώδες (soft touch) πλαστικό και διακρίνεται για την πρακτικότητα και την εργονομία. Το τιμόνι είναι ολοκαίνουργιο, ενσωματώνοντας χρηστικούς και φωτιζόμενους διακόπτες. Η επενδυμένη κεντρική κονσόλα μπορεί να προσωποποιηθεί ανάλογα με το θέμα του εσωτερικού διακόσμου, τα καθίσματα προσφέρουν εξαιρετική στήριξη στο σώμα, ενώ τα νέα σχεδίασης προσκέφαλα βελτιώνουν την ορατότητα προς τα πίσω.  

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να διαμορφώσουν το εσωτερικό σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο, αξιοποιώντας ένα εύρος πακέτων εξατομίκευσης για την κεντρική κονσόλα, το ταμπλό, τις επενδύσεις στις πόρτες, το τιμόνι και τα υποβραχιόνια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ οκτώ θεμάτων εσωτερικής διακόσμησης και ισάριθμων αποχρώσεων φωτισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης