Τις πρώτες φωτογραφίες και ορισμένα χαρακτηριστικά από το εσωτερικό των νέων Sandero και Sandero Stepway έδωσε στη δημοσιότητα η ρουμανική εταιρεία η οποία ανήκει στον όμιλο Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του best seller μοντέλου της Dacia έχει αναβαθμιστεί ριζικά σε όλους τους τομείς, διατηρώντας όμως την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Οι επιφάνειες της καμπίνας καλύπτονται από καλύτερης ποιότητας υλικά, η συναρμογή έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ πλέον συναντάμε μοντέρνα διακοσμητικά με έντονα χρώματα.

Τα Sandero και Sandero Stepway φέρουν στην κεντρική κονσόλα οθόνη αφής 8 ιντσών που υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες συνδεσιμότητας. Στην πιο πλούσια έκδοση υπάρχει και Media Nav, αυτόματος κλιματισμός και μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, η πιο απλή έκδοση εφοδιάζεται με σταθερή βάση για την υποδοχή του smartphone, μετατρέποντας το κινητό τηλέφωνο σε οθόνη για το σύστημα infotainment.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα θα δοθούν τις επόμενες ώρες. Όσο για το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, προγραμματίζεται για τις αρχές του 2021.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης