Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης εκδοχής του δημοφιλέστερου μοντέλου της γκάμας της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη χρήση δύο άκρως αποδοτικών turbo κινητήρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας αναβαθμιστεί αισθητικά και, κυρίως, τεχνικά. Οι μεγάλες αλλαγές εντοπίζονται στα μηχανικά σύνολα, με τη FCA να αντικαθιστά τους γνωστούς κινητήρες T-Jet και Multiair με δύο καινούργια μοτέρ.

Πρόκειται για τον τρικύλινδρο GSE 1.0 turbo απόδοσης 120 ίππων και τον τετρακύλινδρο 1.3 GSE, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 και 180 ίππους. Στους diesel, οι 1.6 και 2.0 MultiJet παραμένουν ως έχουν, αποδίδοντας 120 και 140 ή 170 ίππους, αντίστοιχα. Οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο 9 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης στις ισχυρότερες εκδοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη σχεδίαση, το Renegade φέρει καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέους προβολείς ομίχλης και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων εξοπλιστικών εκδόσεων (Sport, Longitude, Limited και TrailHawk).

Στην καμπίνα, συναντάμε νέα οθόνη 8,4 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων Uconnect, ενώ παρεμβάσεις έχουν γίνει στις επενδύσεις και στους διακόπτες. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου και την έναρξη της εμπορικής πορείας στην ευρωπαϊκή αγορά θα δοθούν τις επόμενες μέρες.  

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Jeep

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης