Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Hyundai. Μετά τα Tuscon, Ioniq 5, Bayon και Staria, η κορεατική φίρμα είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα ακόμη εντυπωσιακό μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του Santa Cruz, το οποίο είχαμε δει ως πρωτότυπο ως το 2015. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια, το όχημα έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, υιοθετώντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες.

Σύμφωνα με τη Hyundai αυτό δεν είναι ένα ακόμη pick-up. Το Santa Cruz Sport Adventure Vehicle όπως ονομάζεται, δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων, συνδυάζοντας στοιχεία από τα crossover, τα truck και τα SUV.

Απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειαςΟ σχεδιασμός του είναι τολμηρός, οι κινητήρες ισχυροί και συνάμα αποδοτικοί, ο χώρος φόρτωσης ευέλικτος και η καμπίνα πιο high-tech και πλήρως συνδεδεμένη. Αν και μιλάμε για pick-up μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση μέσα στα αστικά κέντρα, στον ανοικτό δρόμο και στην εξοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, φέρει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης, διαφορικό και πλειάδα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού.

Το Santa Cruz θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 15 Απριλίου. Στην παραγωγή θα μπει μέσα στο καλοκαίρι στο εργοστάσιο της Hyundai στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει

Η μάσκα του προέρχεται απευθείας από το καινούριο Tuscon

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστια η ζήτηση για το ηλεκτρικό Hyundai στην Ευρώπη

Πόσα συστήματα έχει το νέο μικρό SUV της Hyundai;

Ποιο μοντέλο της Hyundai διαθέτει αυτό το εσωτερικό;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης