Αποτελεί ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο. Κοστίζει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση Super Sport και συνολικά παράχθηκαν μόλις 450 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bugatti Veyron εκτός από πανίσχυρη και απίστευτα γρήγορη, είναι και υπέρ-πολυτελής, με τις επενδύσεις και τα διακοσμητικά στο εσωτερικό να κατασκευάζονται στο χέρι από υλικά ανώτερης ποιότητας. Ορισμένοι ιδιοκτήτες όμως, επιθυμούν το κάτι παραπάνω και δεν διστάζουν να δαπανήσουν εκατοντάδες χιλιάδες για να ικανοποιηθούν.

Ο κάτοχος μιας Veyron Super Sport Pur Blanc, ζήτησε από την ιταλική εταιρεία κοσμημάτων «Itay Malkin Jewelry», να του τροποποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το κλειδί έχει πάνω διαμάντια 10 καρατίων και λευκόχρυσο 18 καρατίων, με την αλυσίδα-μπρελόκ να είναι κατασκευασμένη από μαύρους πολύτιμους λίθους 150 καρατίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε πως μπορεί να τροποποιήσει και άλλα κλειδιά πανάκριβων αυτοκινήτων, τοποθετώντας οτιδήποτε επιθυμεί ο πελάτης. Για την τιμή δεν γίνεται καν λόγος, αν και είμαστε βέβαιοι πως αυτό της Veyron Super Sport Pur Blanc κοστίζει μεταξύ 200.000 και 300.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης