Οι φήμες περί δημιουργίας μιας sport έκδοσης του δημοφιλούς SUV επιβεβαιώθηκαν. Η νέα Cayenne Coupe εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, η οροφή του αυτοκινήτου έχει έντονη κλίση, τα παράθυρα είναι μικρότερα και το πίσω τμήμα πιο τονισμένο, αναδεικνύοντας τον δυναμισμό και τα σπορ χαρακτηριστικά του αμαξώματος.

Η Cayenne Coupe θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi Q8, BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe και η παγκόσμια πρεμιέρα υπολογίζεται για τα τέλη του έτους. Στην παραγωγή αναμένεται να περάσει στα μέσα του 2019, με τα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες να προέρχονται από την «απλή» Cayenne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό δεν περιμένουμε αλλαγές από σχεδιαστικής πλευράς, με την οθόνη αφής 12,3 ιντσών και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να περιλαμβάνονται στάνταρ. Όλες οι επιφάνειες του σαλονιού θα καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας επενδύσεις, με τους διαθέσιμους χώρους για τους πίσω επιβάτες να περιορίζονται ελαφρά, λόγω της κεκλιμένης οροφής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης