Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αν, λέμε αν και το τονίζουμε, έχετε στη διάθεσή σας τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια και θέλετε να αποκτήσετε ένα εξωτικό supercar, εξατομικευμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, μεγάλοι κατασκευαστές, όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Pagani, μπορούν να κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία για παράδειγμα, δημιουργεί πλέον συλλεκτικές εκδόσεις, μοναδικά τετράτροχα δημιουργήματα, σχεδιασμένα πάνω στις απαιτήσεις των εκλεκτών πελατών της.

Πρόσφατα, κατασκεύασε μια one-off μονάδα της Huayra BC Roadster. Την ονόμασε «Supernova» και είναι παραγγελία ενός Καναδού.

Ο πελάτης παρήγγειλε το αυτοκίνητο όπως αυτός θέλει. Ήταν σε μόνιμη επικοινωνία με τον Horacio Pagani και τους συνεργάτες του, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ξεχωριστό. Η Huayra BC Roadster Supernova βάφτηκε σε ένα ιδιαίτερο αστραφτερό χρώμα με φινίρισμα από ανθρακονήματα Oro Rosa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώΟι αποκλειστικές ζάντες σε χάλκινο τόνο «Bronzo Chiaro» με επίστρωση διαμαντιού μαγεύουν το βλέμμα, όπως και η τεράστια πίσω πτέρυγα.

Στο εσωτερικό, ο Καναδός επέλεξε το ταμπλό και το τούνελ μετάδοσης να καλυφθούν με carbon, ενώ στις πόρτες και στα καθίσματα τοποθετήθηκε δέρμα και ύφασμα ταρτάν. Το τιμόνι συνδυάζει το ανθρακόνημα με το alcantara, ενώ δεν λείπει το σκούρο αλουμίνιο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σε αισθητική αντίθεση.

Για την κίνηση φροντίζει ο V12 6.0 λίτρων κινητήρας της AMG, απόδοσης 813 ίππων και 1.050 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις είναι «εκρηκτικές» με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε περίπου 3 δευτερόλεπτα και την τελική να αγγίζει τα 322 χλμ./ώρα.

Όσο για την τιμή της μίας και μοναδικής Huayra δεν έγινε καμία αναφορά. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως ξεπερνά κατά πολύ τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ των απλών εκδόσεων.

Μονομπούλωνες ζάντες σε απόχρωση χαλκού.

Απαράμιλλη κομψότητα στο εσωτερικό του εξωτικού hypercar.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η καλύτερη Pagani που φτιάχτηκε ποτέ

Η Pagani των 5,5 εκατ. ευρώ είναι όνειρο

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης