Πάνω που λέγαμε ότι η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία της ήρθε η Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην Έκθεση IAA του Μονάχου την ερχόμενη εβδομάδαMercedes να μας κάνει να σηκώσουμε πυρετό. Αυτή είναι η Mercedes AMG GT 63 S E Performance και είναι εδώ για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και στην κατηγορία ων υβριδικών Grand Tourismo.

Η νέα GT63 είναι εξοπλισμένη με έναν V8 κινητήρα 4.0 λίτρων με δύο τούρμπο ο οποίος συνεργάζεται με ένα πολύ high-tech υβριδικό σύστημα της Mercedes το οποίο προέρχεται από την Formula 1. Η συνολική απόδοση του συστήματος βρίσκεται στους 843 ίππους με τη ροπή να αγγίζει τα εξωπραγματικά 1.470Nm!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυτέλεια και οι επιδόσεις της GT63 τη φέρνουν στην κορυφή της κατηγορία.

Επιτάχυνση 0-100Km/h σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα… ίλιγγος!

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα καλά, έχουμε να κάνουμε με ένα τετράθυρο πολυτελές αυτοκίνητο με απόδοση Η τιμή της GT63 δεν έγινε γνωστή αλλά αναμένεται κοντά στις 170.000€842 ίππους! Ο ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία βρίσκονται στον πίσω άξονα και δίνουν κίνηση στους τέσσερις τροχούς με το σύστημα να ζυγίζει μόλις 89 κιλά! Η μετάδοση γίνεται μέσω 9τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με τις επιδόσεις να κόβουν την ανάσα. Για να καταλάβετε, τα 0-100Km/h έρχονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αναρτήσεις συναντάμε το σύστημα Ride Control της Mercedes μα αναρτήσεις αερίου, ενώ στα φρένα συναντάμε κεραμικούς δίσκους. Πολύ έξυπνο είναι το σύστημα οθόνης που υπάρχει και για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι μπορούν να δουν και εκείνοι τις ίδιες πληροφορίες που βλέπει ο οδηγός. Φυσικά, η παραμετροποίηση όλων των συστημάτων είναι κορυφαία, με επιλογές για όλα τα γούστα στα συστήματα ασφάλειας, αναρτήσεων, απόδοσης και άνεσης.

Βίντεο παρουσίασης της Mercedes-AMG GT63 S E Performance.

 

Ο V8 κινητήρας βρίσκεται στο εμπρός μέρος, ο ηλεκτροκινητήρας στο πίσω μέρος.

Κεραμικά φρένα με δαγκάνες της AMG.

Κάνει την Panamera να ιδρώνει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτό το καλώδιο φορτίζεις παντού, γρήγορα και εύκολα

Η Mercedes θα αποκαλύψει 5 νέα ηλεκτρικά μοντέλα τον Σεπτέμβριο

Αυτή η αγωνιστική Mercedes κατασκευάστηκε σε μόλις 128 ημέρες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης