Το νέο hypercar της βρετανικής φίρμας χαρακτηρίστηκε ως ένα «διαβολικό» όχημα, ως το πιο ακραίο, ισχυρό και ασυγκράτητο τετράτροχο που βγήκε από τις πύλες του Woking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και φυσικά, όλες έχουν προπωληθεί, με τους εκλεκτούς πελάτες της McLaren να προκαταβάλουν το ποσό που απαιτείται για την αγορά, δηλαδή 853.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αυτά τα χρήματα ή δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα για την απόκτηση της εκπληκτικής Senna, η Amalgam προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου σε κλίμακα 1:8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μινιατούρα έχει μήκος 60 εκατοστά και για να δημιουργηθεί χρησιμοποιήθηκαν τα αυθεντικά σχέδια της McLaren, αλλά και τα υλικά, όπως αλουμίνιο και carbon. Μάλιστα, στη διαδικασία έλαβαν μέρος και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της βρετανικής μάρκας, υπογράφοντας τη σχετική πιστοποίηση. 

Για την ανάπτυξη και κατασκευής της πρώτης Senna, οι τεχνίτες της Amalgam εργάστηκαν 3.000 ώρες, ενώ από εδώ και στο εξής, κάθε μινιατούρα απαιτεί περίπου 300 ώρες. Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, με την Limited Edition να κοστίζει 7.048 ευρώ, την Bespoke 8.080 ευρώ και την Bespoke Plus 9.120 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης