Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Απίστευτη δύναμη, εξελιγμένη αεροδυναμική, μοναδικές επιδόσεις και εκπληκτικός ήχος. Η νέα αγωνιστική έκδοση της Huracan, η οποία θα συμμετάσχει στο ενιαίο πρωτάθλημα της Lamborghini από το 2022 είναι ο ορισμός του race car.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Super Trofeo EVO2 και ουσιαστικά πρόκειται για την αναβαθμισμένη εκδοχή της αγωνιστικής Huracan. Το εκπληκτικό όχημα της ιταλικής φίρμας απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Στα 250.000 ευρώ η τιμή της

Σε σχέση με την προκάτοχό της, φέρει νέο αεροδυναμικό πακέτο, πιο λεπτά φώτα LED τόσο εμπρός όσο και πίσω, ανασχεδιασμένη μάσκα, επιπλέον ανθρακονήματα σε σπόιλερ, πτέρυγα, φτερά και καπό κι έναν εξελιγμένο διαχύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμίσεις έχουν γίνει στα φρένα και στα περισσότερα μηχανικά μέρη. Σύμφωνα με το τμήμα Squadra Corse της Lamborghini που ανέλαβε την ανάπτυξή του, το αυτοκίνητο είναι πιο σταθερό και γρήγορο.

Ο ατμοσφαιρικός V10 5,2 λίτρων κινητήρας απόδοσης 620 ίππων συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο X-Trac 6 σχέσεων και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Όσο για την τιμή της νέας Huracan Super Trofeo EVO2, ορίστηκε στα 250.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πωλείται ή δεν πωλείται η Lamborghini;

Είναι επίσημο – Η Lamborghini είπε “ναι” στην ηλεκτροκίνηση!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης