Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η διάσημη ιταλική φίρμα συνεχίζει να δέχεται παραγγελίες – έναντι του ανάλογου αντιτίμου – για μοναδικά και σπάνια κομμάτια, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος «One Off».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Maranello ονομάζεται  SP38 και κατασκευάστηκε για έναν εκλεκτό πελάτη της μάρκας. Το εξωτικό supercar είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική F40, βασίζεται στην 488 GTB και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον πιστό φίλο της Ferrari, όπως αναφέρει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πελάτης έλαβε μέρος στο πρόγραμμα ανάπτυξης του οχήματος και επισκέφθηκε αρκετές φορές το cavallino rampante. Συνεργάστηκε στενά με τους σχεδιαστές του Ferrari Design Centre, προκειμένου το αυτοκίνητο να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα γούστα του.

Αντανακλά το όραμά του, έχοντας εξατομικευθεί πλήρως. Ο αγνώστων στοιχείων κύριος παρέλαβε τα κλειδιά της ιταλίδας καλλονής σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Fiorano. Μάλιστα, οδήγησε την SP38 στην πίστα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Ferrari.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Μαΐου στο πλαίσιο του Concorso d’ Eleganza της Villa d’Este στη λίμνη Κόμο. Ενδείκνυται για χρήση τόσο στο δημόσιο οδικό δίκτυο όσο και σε πίστα, συνδυάζοντας το ρετρό στυλ με την τεχνολογική καινοτομία των Ferrari.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μία και μοναδική SP38 θα δοθούν κατά τη διάρκεια του φημισμένου event.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης