Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 110 χρόνια από την ίδρυσή της, η γαλλική εταιρεία δημιούργησε μία εκπληκτική έκδοση της Chiron Sport με την ονομασία «110 ans Bugatti».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακριβοθώρητο αυτό hypercar θα παραχθεί σε μόλις 20 μονάδες, με την τιμή να ξεπερνά τα 2,65 εκατομμύρια ευρώ. Στο αμάξωμα και στην καμπίνα κυριαρχεί το εθνικό σύμβολο της Γαλλίας, η σημαία «Le Bleu-Blanc-Rouge», με τα χρώματα του μπλε, του λευκού και του κόκκινου.

Φυσικά, τα περισσότερα τμήματα είναι από carbon, η μάσκα από αλουμίνιο, οι μαύρες ζάντες «Nocturne» από ελαφρύ κράμα και οι δαγκάνες των φρένων σε απόχρωση «French Racing Blue». Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό ματ χρώμα «Steel Blue» και ο πίσω προφυλακτήρας σε γυαλιστερό «Steel Blue Carbon». Τη διαφορά κάνει η εντυπωσιακή ενεργή πτέρυγα με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας στο πίσω κομμάτι και το λογότυπο EB (Ettore Bugatti).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οροφή Sky View αποτελείται από δύο γυάλινα πάνελ με πολυστρωματική δομή. Στο σαλόνι ξεχωρίζουν τα πανέμορφα μπλε καθίσματα με τις χειροποίητες ραφές στα χρώματα της γαλλικής σημαίας και το λογότυπο «110 ans Bugatti» στα προσκέφαλα. Τιμόνι, κολόνα και επενδύσεις σε κονσόλα καλύπτονται από ανθρακονήματα, με τις υπόλοιπες επιφάνειες να φέρουν ειδικά επεξεργασμένο alcantara.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης