Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, η BMW παρουσίασε μία πρωτότυπη έκδοση της εκπληκτικής M2 που διακρίνεται για τα εξατομικευμένα στοιχεία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ονομάζεται M Performance Parts Concept. Είναι βαμμένο στην απόχρωση «Frozen Black», διαθέτοντας χρυσαφί πινελιές και φυσικά τα λογότυπα της M Performance. Η ευρεία χρήση ανθρακονημάτων σε διάφορα τμήματα και σε εξαρτήματα, αναδεικνύει τον δυναμισμό του sport coupe και παράλληλα, μειώνει το βάρος κατά 60 κιλά και βελτιστοποιεί την αεροδυναμική.

Οι σφυρήλατες ζάντες 763M 19 ιντσών σε σχέδιο ακτίνων Υ M Performance σε Frozen Gold, είναι ελαφρύτερες κατά έξι κιλά σε σχέση με το στάνταρ σετ ζαντών, επιδρώντας θετικά στη δυναμική συμπεριφορά και την απόκριση του τιμονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα από carbon της M Performance με χρυσαφί ραφή παρέχουν άριστη στήριξη και ζυγίζουν εννέα κιλά λιγότερο. Η χρήση Alcantara στο τιμόνι εξασφαλίζει άριστη λαβή, ενώ από τα ίδια υλικά περιβάλλεται και το χειρόφρενο. Το cockpit αναδύει μία μοναδική αγωνιστική αίσθηση χάρη στα διακοσμητικά M Performance, τις ραφές και το δέρμα.

Το πρωτότυπο M Performance Parts εξοπλίζεται με ανάρτηση M Performance και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που χαμηλώνουν το ύψος κατά 20 χλστ. Αυτό που κάνει εντύπωση ωστόσο, είναι οι 12 διαφορετικές ρυθμίσεις ως προς τη συμπίεση και οι 16 ως προς την επαναφορά, τεχνολογία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά. Τέλος, τα ελατήρια και οι δαγκάνες έχουν μαύρο φινίρισμα, με την μπαταρία να εξοικονομεί 14 ολόκληρα κιλά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης