Την πιο ιδιαίτερη και εξατομικευμένη έκδοση του υπέροχου coupe, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής που διακρίνεται για τα αποκλειστικά στοιχεία, τη δύναμη και τις επιδόσεις, λανσάρει στην αγορά η βαυαρική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η M850i xDrive Coupe First Edition θα παραχθεί σε μόλις 400 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία από τον Απρίλιο. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα «Frozen Barcelona Blue», οι μαύρες ζάντες Jet Black 20 ιντσών και οι μπλε δαγκάνες των φρένων φέρουν την υπογραφή του τμήματος Μ, όπως και το carbon bodykit στο αμάξωμα.

Στην καμπίνα, ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις σε συνδυασμό Ivory White και Night Blue, το alcantara στην οροφή, τα διακοσμητικά Piano Black στο ταμπλό, το τιμόνι Μ και το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μοχλός του αυτόματου κιβωτίου είναι φωτιζόμενος, ενώ ο επιλογέας του συστήματος iDrive και το κουμπί Start/Stop καλύπτονται από ειδικό γυαλί Crafted Clarity.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με τον V8 4,4 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 530 ίππων και 750 Nm ροπής να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης