Η φημισμένη βρετανική φίρμα κατασκευής πολυτελών οχημάτων μας έχει συνηθίσει σε εξεζητημένες προτάσεις όσον αφορά στα αξεσουάρ και στις επενδύσεις των μοντέλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις της Bentayga που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, είναι το κάτι άλλο. Ονομάζονται Businessman και Sportsman, αποτελούν δημιουργία του τμήματος εξατομίκευσης Mulliner και του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής Huntsman.

Η Bentayga Businessman είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα, με τους ράφτες της Huntsman να αναλαμβάνουν την σχεδίαση των καρό λεπτομερειών στις πόρτες και τις χειροποίητες ραφές στο δερμάτινο μοτίβο.

Σε ορισμένες επιφάνειες υπάρχει αυθεντικό carbon και σε άλλες tweed λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χειροποίητο σκάκι ανάμεσα στα πίσω καθίσματα με την αντίστοιχη θήκη για τα πιόνια. Επίσης, στα καθίσματα υπάρχει το λογότυπο της Huntsman και της Jack Barclay.

Η Bentayga Sportsman από την άλλη είναι βαμμένη στο αποκλειστικό κόκκινο χρώμα Red Candy. Το σαλόνι είναι επενδυμένο με δέρμα σε μπλε απόχρωση Imperial Blue και ξύλινα διακοσμητικά Liquid Amber.

Οι δύο αυτές εκδόσεις θα παραχθούν σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα πωλούνται αποκλειστικά από την αντιπροσωπεία Jack Barclay, η οποία βρίσκεται στο Mayfair του Λονδίνου και είναι η παλαιότερη της Bentley.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης