Το νέο της συλλεκτικό supercar, ένα κομψοτέχνημα των τεσσάρων τροχών που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον φημισμένο ιταλικό οίκο Zagato, παρουσίασε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται DBS GT Zagato και θα παραχθεί σε μόλις 19 μονάδες, έναντι του ποσού των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Μαζί με το υπέροχο όχημα, οι τυχεροί και προφανώς πάμπλουτοι πελάτες θα πάρουν πακέτο και την κλασική DB4 GT Zagato Continuation.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό κόκκινο χρώμα «Supernova Red», διαθέτοντας carbon οροφή, λεπτομέρειες σε Satin Black, ανθρακονημάτινη γρίλια στη μάσκα και ζάντες σε απόχρωση χρυσού.

Από χρυσό 18 καρατιών είναι τα εμβλήματα της μάρκας και του οίκου, όπως και το πλαίσιο στις πλευρικές εσοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φρένα αποτελούνται από carbon κεραμικούς δίσκους και δαγκάνα σε χρυσή απόχρωση, με τον τεράστιο διαχύτη πίσω με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης να προκαλεί δέος.

Στην καμπίνα, το κόκκινο δερμάτινο τιμόνι, οι διακόπτες στην κονσόλα που είναι επενδεδυμένοι επίσης από χρυσό, όπως και το πλέγμα περιμετρικά του τούνελ, καθώς και οι χειροποίητες ραφές δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Το σαλόνι της Aston Martin DBS GT Zagato λάμπει πραγματικά.

Φυσικά, όποιος από τους κατόχους θέλει κάτι διαφορετικό, μπορεί να εξατομικεύσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιθυμίες του μέσω του προγράμματος «Q by Aston Martin», επιλέγοντας οποιοδήποτε εξωτικό υλικό έχει κατά νου.

Για την κίνηση φροντίζει ο πανίσχυρος V12 twin turbo κινητήρας χωρητικότητας 5,2 λίτρων και απόδοσης 760 ίππων. Όσο για τις παραδόσεις, αυτές θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης