Η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή Top Gear, είναι το κύριο θέμα συζήτησης σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια της Αγγλίας, μετά την απόλυση του Jeremy Clarkson και την παραίτηση των James May και Richard Hammond.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο BBC, όλοι ασχολούνται με την επόμενη μέρα και τους διαδόχους των τριών επιτυχημένων παρουσιαστών. Σύμφωνα με την Sunday Express, τα αφεντικά του καναλιού έχουν καταλήξει στην τριάδα που θα αντικαταστήσει τους Clarkson, May και Hammond, με το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου να προβάλλεται την άνοιξη του 2016.

Οι νέοι παρουσιαστές, είναι ο ηθοποιός Philip Glenister, η πανέμορφη Jodie Kidd και ο οδηγός Guy Martin. Πρόκειται για τρεις ανθρώπους που έχουν κερδίσει ήδη το κοινό της Μεγάλης Βρετανίας, μέσα από τις εκπομπές τους σε διάφορα κανάλια και shows, ενώ παράλληλα ασχολούνται με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη τριάδα αποτελεί προσωπική επιλογή του παραγωγού Andy Wilman, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του Top Gear και παραιτήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους «υπασπιστές» του Clarkson.

O κύριος αυτός, λέγεται πως ετοιμάζει με τους πρώην παρουσιαστές της εκπομπής ένα καινούργιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας τους τέσσερις τροχούς με την μουσική. Οι Clarkson, May και Hammond βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στo Goodwood και έκαναν κάποια γυρίσματα, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης