Πανίσχυρη, συναρπαστική, εκπληκτικά γρήγορη και προηγμένη τεχνολογικά. Η καινούργια M5 είναι έτοιμη για το επίσημο ντεμπούτο και υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Η βαυαρική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video της πιο απολαυστικής μπερλίνας που κατασκεύασε ποτέ το τμήμα M Division, λίγες μέρες πριν από τα αποκαλυπτήρια. Το πολυαναμενόμενο sport sedan… σπέρνει ανέμους στους αμμόλοφους, με τον «θηριώδη» V8 4.4 TwinPower Turbo κινητήρα να εξουσιάζει την ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι η καινούργια BMW M5 θα αποκαλυφθεί στις 21 Αυγούστου, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά στις αρχές του επόμενου έτους. Το V8 μηχανικό σύνολο αποδίδει 600 ίππους και 700 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic οκτώ σχέσεων, με τις επιδόσεις να είναι αντίστοιχες των supercars, επιταχύνοντας στα 0-100 σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα!

Η νέα M5 θα είναι διαθέσιμη ως πισωκίνητη ή τετρακίνητη, έχοντας το σύστημα xDrive. Το τελευταίο διαθέτει τρεις ρυθμίσεις (2WD, 4WD και 4WD Sport), παρέχοντας ακρίβεια, ευκινησία και άψογη ελκτική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Επίσης, φέρει διαφορικό Active M Differential που κατανέμει τη ροπή μεταξύ των τροχών στον πίσω άξονα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί στο όριο με απόλυτη ασφάλεια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης