Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV. Ένα αυτοκίνητο που έκανε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, χάρη στο ευρύχωρο σαλόνι του, την πρακτικότητα, το μεγάλο πορτμπαγκάζ, τους αποδοτικούς κινητήρες και την άψογη οδική συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kodiaq, από το 2016 οπότε και παρουσιάστηκε στο ευρωπαϊκό κοινό έως σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 600.000 μονάδες.  Τα επόμενα χρόνια, η επιτυχία του αναμένεται να συνεχιστεί χάρη στη ριζική ανανέωσή του.

Η Skoda θα αποκαλύψει πλήρως το ανανεωμένο μοντέλο στις 13 Απριλίου. Πριν όμως το παγκόσμιο ντεμπούτο, έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες σε μορφή σκίτσου, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από το αυτοκίνητο.

Το Kodiaq φέρει νέο καπό και εξαγωνική μάσκα, πιο δυναμικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και προβολείς ακριβώς από κάτω, φαρδύτερη εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα και ένθετα αλουμινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές έχουν γίνει και στο πίσω τμήμα, με τα φώτα σε σχήμα C και το λογότυπο στο κέντρο της πόρτας, να κάνουν τη διαφορά. Το εσωτερικό έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, από την αισθητική, έως την ποιότητα και τις ψηφιακές υπηρεσίες, με την τσεχική φίρμα να προσφέρει στους αγοραστές τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 5θέσιας και 7θέσιας έκδοσης.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά, θα δοθούν στις 13 Απριλίου, την ημέρα της πρεμιέρας του ανανεωμένου Kodiaq.

 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό SUV της Skoda;

Δεν φαντάζεστε πόσα SUV έχει κατασκευάσει η Skoda

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης