Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η νέα γενιά του Peugeot 3008 εμφανίστηκε αρχικά σε… φωτογραφίες καταλάβαμε πως θα είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο. Όταν το είδαμε από κοντά διαπιστώσαμε πως η καλή εικόνα που είχαμε σχηματίσει δεν απείχε από την πραγματικότητα.

Ωστόσο εκεί που καταλάβαμε πως το γαλλικό μοντέλο θα πάει… τραίνο ήταν όταν βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του και καταλάβαμε πως είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έδειχνε.

Κατά 68% είναι μεγαλύτερη η ζήτηση από την πρόβλεψη όσον αφορά το Peugeot 3008...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες παραγγελίες…
Τελικά όπως αποδεικνύεται τα νούμερα είναι η καλύτερη απόδειξη για ένα αυτοκίνητο. Αυτό δείχνουν οι παραγγελίες Με τέτοιο πάθος που έχει η ομάδα της Peugeot στην Ελλάδα είναι ικανή να πουλήσει 3008 και σε… ταξιτζήδες!σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 το νούμερο σύμφωνα με τους Γάλλους είχε φτάσει τις 60.000 μονάδες, κάτι που μεταφράζεται σε σχεδόν 68% από ό,τι αρχικά είχαν θέσει ως στόχο!

Η τεράστια ζήτηση έχει… αναγκάσει τους υπευθύνους να αυξήσουν σημαντικό το προσωπικό στο εργοστάσιο παραγωγής προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί η Peugeot στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Μεγάλη είναι η ζήτηση και στην Ελλάδα και όπως φαίνεται για εκδόσεις με πολύ «βαρύ» εξοπλισμό. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να παραδίδονται, ενώ θα ακολουθήσει και νέο… κύμα τον Φεβρουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

Το εσωτερικό του Peugeot 3008...
O επικεφαλής της Peugeot Πέτρος Πιπερίδης έχει... άγριες διαθέσεις όχι μόνο με το 3008 αλλά και με όλη τη γκάμα της Peugeot!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης