Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το YXZ 1000R είναι ένα όχημα για οδήγηση με τέρμα γκάζι στο χώμα που δεν σπάει και δεν χαλάει…Τα παιχνίδια για… μεγάλα παιδιά έχουν μεγάλη ζήτηση άρα και… άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Εταιρείες επιπέδου Yamaha επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε αυτό τον τομέα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του αγοραστικού κοινού.

Τα οχήματα εκτός δρόμου που μπορούν να κινηθούν σχεδόν παντού προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις (Ultimate Terrain Vehicle) είναι σκληροτράχηλα και οι επιδόσεις τους κόβουν την ανάσα.

Για να οδηγήσεις το YZX 1000R πρέπεις να έχεις 'χέρια'...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δοκιμές…
Τα οχήματα Side By Side είναι παντός εδάφους με τιμόνι αυτοκινήτου και τους αναβάτες τον ένα δίπλα στον άλλοΑυτό θα μπορούσαμε να πούμε για το Yamaha YXZ 1000R το οποίο ήδη βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους και δοκιμάζεται από τους έμπειρους ανθρώπους της εισαγωγικής εταιρείας «Μοτοδυναμική».

 Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr το ολοκαίνουργιο YXZ 1000R πραγματοποιεί αναγνωριστικές… βόλτες στα ελληνικά βουνά και οι δοκιμές γίνονται για να μπορούν οι μηχανικοί της εταιρείας να μάθουν τις λεπτομέρειες αλλά και την λειτουργία του νέου οχήματος, στην πράξη και σε ακραίες συνθήκες.

Yamaha YXZ 1000R

Φωτιά στο… χώμα
Είναι ξεκάθαρο πως το συγκεκριμένο Side By Side όχημα εντυπωσιάζει με την επιβλητική του σχεδίαση και αυτό μπορείς να το καταλάβεις μόνο αν βρεθείς δίπλα του. Δύο θέσεις, λιτό, σκληροτράχηλο και Με σειριακό κιβώτιο για μέγιστη απόλαυση…φυσικά ετοιμοπόλεμο. Ο τρικύλινδρος κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται έχει χωρητικότητα 998 κ.εκ. και η ιπποδύναμη (δεν την έχει ανακοινώσει η Yamaha) αγγίζει σχεδόν τους 120 ίππους.

Σε συνδυασμό με το σειριακό κιβώριο πέντε σχέσεων και τον κόφτη να αγγίζει τις 10.500 σ.α.λ. ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει πως θα χρειαστεί αγωνιστικά «χέρια» για να μπορέσει να το οδηγήσει στο όριο, όποιος τυχερός βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Οι πωλήσεις του Yamaha YXZ 1000R θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι με τιμές που θα κυμαίνονται κοντά στις 26.000-27.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Yamaha YXZ 1000R πατήστε ΕΔΩ

 
Το πρώτο YXZ 1000R βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα...
Το εσωτερικό του ιαπωνικού UTV...
Από κοντά δείχνει και είναι πιο... άγριο!
Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Fox
Καιρός για... γλέντια!
Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλη διαδρομή...
Το μοτέρ των 998 κ.εκ. αποδίδει σχεδόν 120 ίππους...
Δισκόφρενα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης