Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο πλαίσιο της 3ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Ο.Η.Ε. (4-10 Μαΐου) η εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος» πρωτοτυπεί με μία μοναδική κίνηση ανθρωπιάς για όλα τα παιδιά. Η κίνηση αυτή είναι άξια βράβευσης από όλους του φορείς του Δήμου και όχι μόνο… Συγκεκριμένα διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στην πόλη των Μεγάρων που περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, ποδηλασία στο κέντρο της πόλης, παιχνίδια κ.ά.

Το σημαντικό όμως από όλα αφορά την κίνηση, να χαρίσει σε 500 παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, προστατευτικά κράνη ποδηλάτου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Μαΐου τα μέλη του συλλόγου θα παραδώσουν το πολύ όμορφο δώρο στα μικρά παιδιά προκειμένου να τα ευαισθητοποιήσουν τόσο τα ίδια όσο και τους γονείς τους.

Κούτες γεμάτες με κράνη θα δοθούν την Παρασκευή 8 Μαίου σε παιδιά της πόλης των Μεγάρων και των γύρω περιοχών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα
Η κίνηση αυτή είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα καθώς ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει τόσο μεγάλη δωρεά από σύλλογο εθελοντών. Για τον «Κούρο» όμως και τα μέλη του που αγγίζουν τα 100, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα καθώς οι ίδιοι με την δράση τους βοηθούν σε θέματα Τα παιδικά κράνη θα δοθούν την Παρασκευή 8 Μαίου στο γήπεδο της πόλης οδηγικής παιδίας. Η δράση βέβαια του συλλόγου, επεκτείνεται σε, δασοπροστασία, ανακύκλωση, αιμοδοσίες, πράσινο και περιβάλλον κ.ά. κινήσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την κοινωνική ζωή της πόλης.

Παράλληλα διοργανώνει ποδηλατικές βόλτες, όπως για παράδειγμα αυτή που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαΐου (10ος ποδηλατικός γύρος Μεγάρων) στην περιοχή γύρω από την πόλη των Μεγάρων.

Να σημειώσουμε πως την προσπάθεια του συλλόγου «Κούρος» στηρίζει το zougla.gr. Για όσους θέλουν να στηρίξουν ή να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 22960 24444.

Ολοκαίνουργια παιδικά κράνη...
Τα παιδιά θα μπορούν να επιλέξουν και χρώμα!!!
Κανένα παιδί στην πόλη των Μεγάρων δεν θα κυκλοφορεί χωρίς κράνος...
Κράνη με σχέδια...
Άλλη μία πρωτοποριακή και γεμάτη ουσία κίνηση του εθελοντικού συλλόγου Κούρος...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης