Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν καλά, καλά κυκλοφορήσει στους δρόμους το νέο VW Tiguan κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Auto Trophy 2015”σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε το περιοδικό Autozeitung. Η δεύτερη γενιά του Στην Ελλάδα, η νέα γενιά του VW Tiguan θα έρθει τον Μάρτιο του 2016  compact SUV επικράτησε των 21 αντιπάλων του που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ήδη στέλνει το μήνυμα πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατηγορία του.

Με πωλήσεις πάνω από 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα της πρώτης γενιάς, το νέο Tiguan γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Ο σχεδιασμός του μοντέλου βασίζεται στη νέα πλατφόρμα με την ονομασία MQB, που έχει σαν αποτέλεσμα τα σπορ χαρακτηριστικά. Η νέα γενιά θα εφοδιάζεται με πολλές σύγχρονες τεχνολογίες και με κινητήρες προσιτούς στην ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεσή του τον Μάρτιο του 2016.

Να σημειώσουμε πως το  Auto Trophy είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Γερμανία. Η παρουσίαση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο.
   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του VW Tiguan...
Γερμανική ποιότητα κατασκευής...
Από αριστερά οι Volker Koerdt, Αρχισυντάκτης του Auto Zeitung,  Jürgen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen για τις πωλήσεις, το Marketing και After Sales και Judith Rakers, παρουσιάστρια

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης