Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η KTM παρουσίασε το νέο της X-BOW GTX και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι πολύ εντυπωσιακό. Το αυστριακό εργοστάσιο έβαλε πάλι όλο της το μεράκι δίνοντας στο κοινό ένα απίστευτα εντυπωσιακό όχημα, κυρίως για χρήση σε πίστα.

Η έκδοση GTX αναφέρεται πρωτίστως στην κατηγορία των αγώνων αντοχής καθώς πολλά από τα «καλούδια» που φέρει έχουν να κάνουν με αυτόν τον τομέα. Μεγάλη βάση έχει δοθεί στην ασφάλεια καθώς το monocoque από ανθρακονήματα και το roll cage περνάνε τις προδιαγραφές GT διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε… γεύση από το αυστριακό τέρας!

 

Μοτέρ 2,5 με 530 ίππους

Στο πίσω μέρος βρίσκεται ο 2,5 λίτρων TFSI πεντακύλινδρος κινητήρας της Audi ο οποίος αποδίδει 530 H τιμή του X-Bow αγγιζει τα 230.000 ευρώ…ίππους, ενώ μαζί με την ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι και τον ηλεκτρικό επιλογέα ταχυτήτων που χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά της LMP δημιουργούν ένα πραγματικό Ready to Race όχημα.

Το επιβλητικό όχημα κοστίζει 230.000 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα τσουχτερό αλλά όχι άπιαστο γι’ αυτούς που θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα ξεχωριστό σπορ όχημα…

 

Όλες οι πληροφορίες και οι χειρισμοί βρίσκονται στο τιμόνι του X-BOW

 

Αναρτήσεις της Sachs, 6πίστονες δαγκάνες στα φρένα, airjack σύστημα για γρήγορη αλλαγή ελαστικών... H λίστα δεν έχει τελειωμό

 

Η Audi φροντίζει για τον κινητήρα του KTM…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης