Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Chevrolet είμαι μία μάρκα που έχει σταματήσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ωστόσο τα μοντέλα της σε διάφορες κατηγορίες είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Από τη θρυλική Camaro μέχρι τα οχήματα pick up τα οποία στην Αμερική αλλά και σε κάποια άλλα μέρη του πλανήτη έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

Όχι απλά μάσκα αλλά... μασκάρα!

Το βλέπεις; Το θέλεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το Corolado κυκλοφορούν ήδη σε όλον τον κόσμο 520.000 οδηγοί και σίγουρα με την ανανεωμένη έκδοση Σε όλον τον κόσμο έχουν πουληθεί 520.000 Chevrolet Corloradoπου φέρει την ονομασία ZR2 τα νούμερα θα αυξηθούν ακόμα παραπάνω. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες πρόκειται για ένα επιβλητικό όχημα, σαν αυτά που αναζητούν οι χομπίστες αλλά και όσοι ξέρουν τι όχημα θέλουν να αποκτήσουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το Chevrolet Colorado ZR2 με την εντυπωσιακή εμπρός μάσκα και τις άγριες σχεδιαστικές γραμμές. Είναι κρίμα που τέτοια οχήματα δεν κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας αλλά και στη Γηραιά Ήπειρο…

 

Απ' όπου και να το κοιτάξεις αν σου αρέσουν τα pick up θα σε προβληματίσει...

 

Είναι άγριο και το δείχνει στην πράξη...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης