Μπορεί να μη γνωρίζετε την εταιρεία Sondors, η οποία κατασκευάζει μοτοσικλέτες από το 2015 στην Αμερική, ωστόσο κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας το τρίτροχο αυτοκίνητο της φίρμας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο τρίτροχο αυτοκίνητο το οποίο είναι πλήρως ηλεκτρικό και συνδυάζει στοιχεία μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου.

Απλό εσωτερικό με δύο καθίσματα εμπρός και ένα πίσω.
Η αγορά ενός Sondors θα γίνεται μόνο διαδικτυακά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sondors EV έχει δύο τροχούς εμπρός και ένα πίσω, ο εμπρός άξονας είναι καθαρά από αυτοκίνητο και η Σε κάθε τροχό ένας ηλεκτροκινητήρας…κίνηση δίνεται σε όλους τους τροχούς. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δύο καθίσματα εμπρός και ένα πίσω, ενώ ο πίνακας οργάνων θα είναι κατά παραγγελία Apple ή Android. Ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι ισχυρός και θα επιταχύνει το αυτοκίνητο από 0-100Km/h σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία θα αγγίζει τα 480 χιλιόμετρα, ενώ οι μπαταρίες λιθίου, τοποθετημένες στο πάτωμα, θα φορτίζονται σε μόλις 4 ώρες, καθώς το 55% θα είναι φορτισμένο σε μόλις 19 λεπτά.

Αυτό είναι το τελικό σχέδιο του Sondors EV.

Κάτω από 10.000 δολάρια θα κοστίζει το Sondors EV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που θέλει να πετύχει επίσης ο Storm Sondors, CEO της εταιρείας, είναι ότι όχι μόνο το αυτοκίνητο θα είναι επαναστατικό, αλλά θα είναι και προσιτό οικονομικά, καθώς θα κοστίζει περίπου 10.00 δολάρια (8.288€). Τον Αύγουστο του 2020 ο Sondors παρουσίασε το τελικό πρωτότυπο, το οποίο είχε πολλές αναβαθμίσεις, ενώ ακόμη περιμένουμε να μάθουμε πότε το τρίτροχο ηλεκτρικό θα είναι διαθέσιμο προς πώληση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτεται η νέα Mercedes EQA

Η Royal Enfield θα έχει έτοιμη ηλεκτρική μοτοσικλέτα μέχρι το 2024

Πώς γίνεται η ανάκτηση ενέργειας στα ηλεκτρικά VW ID.3 και ID.4;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης