Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot έχει… καλομάθει το κοινό που θέλει να αποκτήσει καινούργιο όχημα και αυτό αποτυπώνεται στις ταξινομήσεις και τα μερίδια αγοράς που έχει στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη).

Η νέα γενιά του 208 ήρθε στην Ελλάδα και η Peugeot το γιορτάζει το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βαρύτητα και μετά την πώληση

Είναι γεγονός πως η γαλλική φίρμα δεν δίνει μόνο βαρύτητα στην πώληση αλλά και μετά από αυτή κάτι που αποτυπώνεται στη συνείδηση του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικό ήταν λοιπόν με την έλευση της νέας γενιάς του 208 να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις καθώς δεν πρόκειται για μία απλή προσθήκη στην γκάμα της μάρκας αλλά για ένα μοντέλο που ετοιμάζεται να κάνει θραύση.

Προσφορές θα ισχύσουν για όλη τη γκάμα (στη φωτό το 5008)

 

Και καλή τιμή και… προσφορές

Αυτός είναι και ο λόγος που το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου (Παρασκευή έως και Κυριακή) και σε όλες τις αντιπροσωπείες της Peugeot στην Ελλάδα θα τρέξει το πρόγραμμα Open Weekend.

Οι προσφορές θα ισχύσουν για όλη τη γκάμα της Peugeot …Στην πράξη, όποιος θέλει να αποκτήσει καινούργιο αυτοκίνητο και μάλιστα γενιά που μόλις… κυκλοφόρησε, είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνει καθώς όλοι οι συνεργάτες τις μάρκας θα το προσφέρουν σε τιμή… απόσυρσης, με βαρύ εξοπλισμό και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα test drive.

Σύμφωνα με την εταιρεία και σε όσους δεν τους καλύπτει το 208η η Peugeot θα έχει εκπλήξεις και στα υπόλοιπα μοντέλα της.

Για να δείτε τους αντιπροσώπους της Peugeot σε όλη την Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της γαλλικής φίρμας πατήστε ΕΔΩ

 

Προσφορές θα ισχύουν και για το 508

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης