Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Audi S8 είναι η ναυαρχίδα της γερμανική φίρμας και θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στην Φωτιά και λάβρα είναι ο κινητήρας του Audi S8 plus με τους 605 ίππους…κατηγορία των γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων. Μεγάλο σε όγκο, το βάρος του αγγίζει τους δύο τόνους και έχει δύο στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό.

Το πρώτο αφορά την ποιότητα κατασκευής και τον εξοπλισμό με τον οποίο εφοδιάζεται καθώς οι επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους την τελευταία λέξης της τεχνολογίας. Το δεύτερο και ιδίως όταν αναφερόμαστε στην κορυφαία έκδοση με την κωδική ονομασία S8 αφορά τις επιδόσεις. Ο κινητήρας των 4.0 λίτρων που αποδίδει 605 ίππους και παράγει 700 Nm ροπής είναι απίστευτα δυνατός και μπορεί να μετατρέψει το επιβλητικό όχημα σε οικογενειακό super car.


Δείτε πόσο εύκολα μπορείς να ξεπεράσεις τα 300 χλμ./ώρα με το Audi S8 plus των 605 ίππων…
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιδόσεις super car…
Είναι χαρακτηριστικά τα νούμερα των επιδόσεων, με το 0-100 να επιτυγχάνεται σε 3.8 δευτερόλεπτα Κινείσαι με 300 χλμ./ώρα και η αίσθηση είναι πως οδηγείς με 140… ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα. Το εντυπωσιακό όμως από όλα είναι η ευκολία που μπορεί ο οδηγός να ξεπεράσει τα 300 χλμ./ώρα ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό αφορά την άνεση με αυτά τα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Όπως θα δείτε στο σχετικό video, η οδήγηση με ταχύτητες πάνω από 200 χλμ./ώρα είναι παιχνιδάκι ενώ τα 300 χλμ./ώρα μπορεί ο οδηγός να τα ξεπεράσει με απίστευτη ευκολία.

Στο video που τραβήξαμε στο εθνικό οδικό δίκτυο της Γερμανίας, αίσθηση προκαλεί η άνεση σε τόσο υψηλές ταχύτητες, κάτι που μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί βλέποντας τα… ακούνητα πλάνα!

Δείτε τις εκδόσεις του Audi A8 που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα πατώντας ΕΔΩ

Το κλειδί του νέου Audi S8 plus....
Το Audi S8 plus ετοιμάζεται για... πτήσεις!
Άνετα και χωρίς κόπο το ταχύμετρο δείχνει 300 χλμ./ώρα
Η εικόνα που έχει μπροστά του ο οδηγός του S8...
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και πλήθος κουμπιών για να κάνεις τη ζωή σου ενός αυτοκινήτου πιο άνετη και ευχάριστη...

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης