Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τη μεγάλη έκπληξη έκανε για ακόμη μία φορά η Peugeot, με την εισαγωγική εταιρεία των γαλλικών Τα 3 SUV της Peugeot ταξίδεψαν από την Ελλάδα στη Δομινικανή Δημοκρατία…αυτοκινήτων να στέλνει όχι ένα αλλά… τρία, αυτήν τη φορά, μοντέλα της στη Δομινικανή Δημοκρατία, εκεί όπου γυρίζεται το Survivor. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ το έπαθλο που θα κέρδιζαν οι ομάδες.

Αρχικά, τους έκανε γνωστό ότι θα γευτούν τη γαλλική κουζίνα με γαλλικό κρασί και στη συνέχεια τους εξέπληξε, όταν εμφανίστηκαν στη… ζούγκλα τα τρία SUV της Peugeot, λέγοντάς τους πως με αυτά θα μεταφερθούν στο εστιατόριο. Τα 2008, 3008 και 5008 με ελληνικές πινακίδες ταξίδεψαν 9.000 χιλιόμετρα για να βρεθούν εκεί και, όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν.

Δείτε την εμφάνιση των τριών SUV της Peugeot με ελληνικές πινακίδες στο Survivor!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ποιος θα το κερδίσει;

Η έκπληξη όμως είχε και… κερασάκι (στην τούρτα), όταν στο τελείωμα της συζήτησης ο Σάκης Τανιμανίδης τούς είπε πως ένας παίκτης θα κερδίσει ένα από τα τρία λιοντάρια και θα το πάρει πίσω στην Ελλάδα.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο προηγούμενο Survivor, όπου τότε ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 3008 είχε κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης