Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μετά την επίσημη χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, το BMW Group Hellas θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο επίσημος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας H ΒΜW συνεχίζει να στηρίζει το αθλητικό ιδεώδες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Πρόκειται γι’ ακόμα ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται την περίοδο της άνοιξης και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Το πρωτοποριακό BMW i3 που είναι το πρώτο premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους, θα συνοδεύει για ακόμα μια φορά τους πρώτους δρομείς ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η νέα BMW Σειρά 1 που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και θα ξεκινήσει σύντομα να πωλείται στην Ελλάδα.

Από την συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του BMw Group Hellas
Για την χορηγία του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas  Σπύρος Φίλιππας (ένθετη φωτό) τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ποιότητα ζωής μιας μεγάλης πόλης όπως είναι η Αθήνα και η βιώσιμη μετακίνηση συμβάλλει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Η βιώσιμη μετακίνηση δεν είναι μόνο η εξέλιξη των κινητήρων και η μείωση των εκπομπών ρύπων. Είναι επίσης η ηλεκτροκίνηση και ο έξυπνος συνδυασμός της με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η βιώσιμη μετακίνηση δεν εξαρτάται μόνο από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Εξαρτάται και από την πολιτεία με την παροχή κινήτρων και υποδομών, όπως χώροι στάθμευσης και φόρτισης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη στήριξη της πολιτείας και όλων των αρμόδιων φορέων η ηλεκτροκίνηση, σε συνδυασμό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα υιοθετηθεί ως βασικός τρόπος μετακίνησης στην Αθήνα όπως σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις».

 

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης