Ένα από τα περιστατικά που σίγουρα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα (ή μήπως συμβαίνουν;) βίωσε ο ιδιοκτήτης μίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο zougla.gr πριν από λίγες ημέρες διαπίστωσε με έκπληξη ότι οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται του έχουν δεσμεύσει το ίδιο ακριβώς ποσό για απλήρωτες κλήσεις που είχαν γίνει το χρονικό διάστημα από το 1998 έως το 2001. Ωστόσο οι παραβάσεις δεν ήταν δικές του αλλά πελατών που έκαναν χρήση αυτοκινήτων της εταιρείας που διατηρεί…

Όλες οι παραβάσεις αφορούν το Δήμο Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος τομέας ενημέρωσε μετά από 15 περίπου χρόνια τις τράπεζες ότι μία εταιρεία δεν είχε καταβάλλει ποσά που αφορούσαν τροχαίες παραβάσεις και με τη σειρά τους οι τράπεζες δέσμευσαν χρήματα σε 3 τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κλήσεις που έγιναν από πελάτες εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων το χρονικό διάστημα 1998 - 2001...

Μετά από… 16 χρόνια του δέσμευσαν χρήματα για παραβάσεις που είχαν κάνει πελάτες εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων… Χωρίς ενημέρωση….
Μιλώντας στο zougla.gr ο πρόεδρος της εταιρείας ενοικιάσεων “RON E. Χαλιβελάκης Α.Ε.” Μανώλης Χαλιβελάκης, τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να πληρώσει το ποσό αν όλα είχαν γίνει στην ώρα τους καθώς θα υπήρχαν όλα τα στοιχεία που θα αποδείκνυαν ποιος είχε παρανομήσει και δεν πλήρωσε. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, παρά.. 16 χρόνια μετά ενώ αυτό που τον εξέπληξε ήταν η δέσμευση χρημάτων σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει ποτέ στο παρελθόν ενημέρωση…

Όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποιος πελάτης έχει υποπέσει σε τροχαία παράβαση και δεν έχει ενημερώσει την εταιρεία, ενώ αναρωτιέται αν υπάρχει εταιρεία που να διατηρεί αρχείο με πελάτες μετά από 16 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ακούστε την καταγγελία του ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, Μανώλη Χαλιβελάκη

 
Το ποσό που του δέσμευσε μία τράπεζα...
Το ίδιο ποσό που δεσμεύτηκε σε δεύτερη τράπεζα...
Ακριβώς το ίδιο ποσό που δέσμευσε και τρίτη τράπεζα!!!
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης