Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η πιο καυτή έκδοση του Juke πάτησε… πόδι στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο το βρήκαμε και Το Juke Nismo RS ξεκινά άμεσα να πωλείται στην Ελλάδα. Το πρώτο το βρήκαμε. Aναμένουμε και τα υπόλοιπα! σας το δείχνουμε για να πάρετε μία πρώτη γεύση από την κορυφαία έκδοση με τους 215 ίππους.

Το συγκεκριμένο, που εντοπίσαμε στα Logistics της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Nissan που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, δεν ήταν εύκολο να… κρυφτεί, καθώς ξεχωρίζει από μακριά. Έτσι, η πληροφορία που είχαμε, ότι ήρθε το πρώτο Juke Nismo, αποδείχτηκε έγκυρη. Φυσικά το εντοπίσαμε και το φωτογραφίσαμε μέχρι να το δείτε από κοντά το ερχόμενο Σάββατο, οπότε και θα βρίσκεται στην κεντρική αντιπροσωπεία της μάρκας στη λεωφόρο Αθηνών.

Το πρώτο Nissan Juke Nismo RS το εντοπίσαμε στον Ασπρόπουργο, σε εγκαταστάσεις της Nissan...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινητήρας 1.6 με 215 ίππους
Το πρώτο Nissan Juke Nismo RS είναι χρώματος ανθρακί ανοιχτό και εφοδιάζεται με εντυπωσιακές μαύρες ζάντες αλουμινίου. Εξωτερικά οι κόκκινοι καθρέπτες τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου όπως και ο νέος διαχύτης. Από το εσωτερικό δεν λείπουν οι σπορ πινελιές με το δερμάτινο τιμόνι τύπου αλκαντάρα να βγάζει.. μάτι!

Το Juke Nismo RS τροφοδοτείται από ένα μηχανικό σύνολο 1.6 λίτρων το οποίο αποδίδει 215 ίππους και παράγει 280 Nm ροπής. Στην Ελλάδα θα διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις ενώ θα υπάρχει και η επιλογή να το αποκτήσεις ακόμα και με paddles στο τιμόνι!!!

H τιμή του ξεκινά από τα 25.950 ευρώ και 29.450 για τις εκδόσεις 4×2 και 4×4 αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Διαγωνισμός με “δώρο” ένα Nissan Juke Nismo 220 ίππων….

Nismo RS και να... καίει!!!
Το τιμόνι από το συγκεκριμένο Nismo που θέλεις να το πιάσεις σφιχτά να να αρχίσεις τις βόλτες...
Το λογότυπο Nismo RS βρίσκεται και στην εμπρός μάσκα...
Προς το παρόν είναι... κλειδωμένο στο κλουβί. αν το βγάλεις θα λυσσάξει (όχι το αμάξι αλλά ο οδηγός!)
Ο διαχύτης βγάζει μάτι....

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης