Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκαπέντε τυχεροί φίλοι της Ferrari έζησαν πριν από λίγες ημέρες το όνειρο παρακολουθώντας από Είναι μεγάλη τιμή να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε χιλιάδες! Και αυτός που ξεχωρίζει να είναι και μέλος της οικογένειας του zougla.grκοντά τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Formula 1.

H Ιταλοί «έτρεξαν» έναν διαγωνισμό όπου ζητούσε από τον κόσμο που είναι παθιασμένος με τη Ferrari, θεωρεί τον εαυτό του ταλαντούχο, διαθέτει καλλιτεχνικό πνεύμα και εξαιρετικές δεξιότητες ή έχει πρωτοποριακές ιδέες για το νέο μονοθέσιο της ομάδας να φτιάξει το δικό του video και να το στείλει…

Οι δημιουργοί των 15 καλύτερων  video θα λάμβαναν πρόσκληση από τη Ferrari, ώστε να παρευρεθούν στο Maranello και να παρακολουθήσουν από κοντά τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video του Νίκου Τσαμάνδουρα που ξεχώρισαν οι Ιταλοί της Ferrari…


Μόλις 15 τυχεροί…
Χιλιάδες έστειλαν video με την ελπίδα να κερδίζουν ένα από τα 15 μαγικά εισιτήρια. Μεταξύ αυτών ήταν Ο Νίκος Τσαμάνδουρας ήταν ο μοναδικός Έλληνας που κέρδισε τον διαγωνισμό και έζησε το όνειρο…και ένας Έλληνας, ο Νίκος Τσαμάνδουρας συνεργάτης μάλιστα του automoto στο zougla.gr. Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός από τη χώρα μας που είχε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο και το πέτυχε με την… «τρέλα» που τον διακρίνει.

Το πακέτο του βραβείου ήταν η φιλοξενία των νικητών σε ξενοδοχείο δίπλα στο εργοστάσιο της Ferrari, επίσκεψη στο Ferrari Store, ξενάγηση στο μουσείο, οδήγηση σε προσομοιωτή, η εξάσκηση σε πιτ στοπ με κανονικό αερόκλειδο και τροχούς και φυσικά παρουσία στην αποκάλυψη του φετινού μονοθεσίου SF71H, με άπαντες της ομάδας παρόντες.

Ο Νίκος Τσαμάνδουρας είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και προσομοιωτή της Ferrari F1

Η τεχνική ανάλυση του video
Σχετικά με το video και σύμφωνα με τον Νίκο Τσαμάνδουρα, πρόκειται για την τεχνική stop motion, με To video γυρίστηκε στην Κρήτη και αποτελείται από 711 φωτογραφίες…συνολικά 711 φωτογραφίες να βγαίνουν σε πέντε ώρες μόλις μία μέρα πριν τη λήξη του διαγωνισμού. Φυσικά η… τρεχάλα δεν είχε όριο καθώς έπρεπε να φτιαχτεί και το video.

Όπως θα παρατηρήσετε στο video, τα αξιοθέατα μέρη που φαίνονται είναι το παλιό Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και το Φρούριο Κούλες, τα νεώρια, η παραλιακή και το λιμάνι ενώ και πρωταγωνιστές είναι… τουβλάκια Lego.

Η «μουσική» είναι από V10 και V12 κινητήρες ενώ η παραδοσιακή μουσική είναι του Κρητικού Θανάση Σκορδαλού.  

Για να δείτε τα Video που ξεχώρισε η Ferrari από όλο τον κόσμο πατήστε ΕΔΩ

Το να ζεις αυτή τη στιγμή είναι κάτι μοναδικό...
credits: Nikos Tsamandouras (Greece)
Και... αλλαγή ελαστικού περιλάμβανε η ξενάγηση στο Μαρανέλο

Το να πηγαίνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να σε περιμένουν δώρα της Ferrari δεν το συναντάς κάθε μέρα...
Maranello σημαίνει Ferrari..
Ένα... μονοθέσιο της Lego έστειλε τον Έλληνα στο Maranello!
To νέο μονοθέσιο της Ferrari
Άλλες εποχές...
Niki Lauda. Ένα όνομα μία τεράστια ιστορία...
Ενημέρωση στο μουσείο της Ferrari...
Δεκαετίες πριν...
Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν μπορεί να λείπει από το Maranello...
Η F40 ακόμα και σήμερα μας βάζει στο κλίμα για το τι σημαίναι πραγματικό super car...
Τέτοιες εικόνες θαύμασε από κοντά ο Νίκος Τσαμάνδουρας από την Κρήτη...
Αμέτρητα κύπελλα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης